Alleen afdrukinstructies gebruiken om fouten op te sporen

| |

Ik heb de laatste tijd veel in Python gecodeerd. En ik heb gewerkt met gegevens waar ik nog niet eerder mee heb gewerkt, met formules die nog nooit eerder zijn gezien en met enorme bestanden. Dit alles zorgde ervoor dat ik veel afdrukverklaringen schreef om te controleren of het allemaal goed ging en de punten te identificeren van mislukking. Maar over het algemeen is het geen goede gewoonte om zoveel informatie te publiceren. Hoe gebruik ik de afdrukinstructies alleen als ik fouten wil opsporen en hoe kan ik ze overslaan als ik niet wil dat ze worden afgedrukt?

Shop

Learn programming in R: courses

$

Best Python online courses for 2022

$

Best laptop for Fortnite

$

Best laptop for Excel

$

Best laptop for Solidworks

$

Best laptop for Roblox

$

Best computer for crypto mining

$

Best laptop for Sims 4

$

Latest questions

NUMPYNUMPY

psycopg2: insert multiple rows with one query

12 answers

NUMPYNUMPY

How to convert Nonetype to int or string?

12 answers

NUMPYNUMPY

How to specify multiple return types using type-hints

12 answers

NUMPYNUMPY

Javascript Error: IPython is not defined in JupyterLab

12 answers

News


Wiki

Python OpenCV | cv2.putText () method

numpy.arctan2 () in Python

Python | os.path.realpath () method

Python OpenCV | cv2.circle () method

Python OpenCV cv2.cvtColor () method

Python - Move item to the end of the list

time.perf_counter () function in Python

Check if one list is a subset of another in Python

Python os.path.join () method