Pip gebruiken om pakketten in Anaconda Environment te installeren

| | |

conda 4.2.13 MacOSX 10.12.1

Ik probeer pakketten van pip te installeren in een nieuwe (virtuele) omgeving die is gemaakt met anaconda. In de Anaconda-documenten staat dat dit perfect is prima. Het wordt op dezelfde manier gedaan als voor virtualenv.

Activeer de omgeving waar je het programma wilt plaatsen, pip dan een programma installeren...

Ik heb als volgt een lege omgeving in Ananconda gemaakt:

conda create -n shrink_venv 

Activeer het:

source active shrink_venv 

Ik kan dan in de terminal zien dat ik aan het werk ben in mijn omgeving (shrink_venv). Er doet zich een probleem voor als ik een pakket probeer te installeren met pip:

(shrink_venv): pip install Pillow Vereiste reeds voldaan (gebruik --upgrade om te upgraden) : Pillow in /Bibliotheek/Python/2.7/site-packages 

Dus ik kan zien dat het denkt dat aan de vereiste wordt voldaan vanuit het systeembrede pakket. Dus het lijkt erop dat de omgeving niet correct werkt, zeker niet zoals in de documenten staat. Doe ik hier iets verkeerd?

Een opmerking, ik weet dat je conda install kunt gebruiken voor de pakketten, maar ik heb een probleem gehad met Pillow van anaconda, dus ik wilde om het van pip te krijgen, en aangezien de documenten zeggen dat dat prima is.

Uitvoer van welke -a pip:

 /usr/local/bin/pip /Users/my_user/anaconda/bin/pip 

** UPDATE ** Ik zie dat dit een vrij algemeen probleem is. Wat ik heb gevonden is dat de conda env niet goed samenwerkt met de PYTHONPATH. Het systeem lijkt altijd op de PYTHONPATH-locaties te kijken, zelfs als je een conda-omgeving gebruikt. Nu voer ik altijd unset PYTHONPATH uit wanneer ik een conda-omgeving gebruik, en het werkt veel beter. Ik gebruik een mac.

Shop

Learn programming in R: courses

$

Best Python online courses for 2022

$

Best laptop for Fortnite

$

Best laptop for Excel

$

Best laptop for Solidworks

$

Best laptop for Roblox

$

Best computer for crypto mining

$

Best laptop for Sims 4

$

Latest questions

NUMPYNUMPY

psycopg2: insert multiple rows with one query

12 answers

NUMPYNUMPY

How to convert Nonetype to int or string?

12 answers

NUMPYNUMPY

How to specify multiple return types using type-hints

12 answers

NUMPYNUMPY

Javascript Error: IPython is not defined in JupyterLab

12 answers

News


Wiki

Python OpenCV | cv2.putText () method

numpy.arctan2 () in Python

Python | os.path.realpath () method

Python OpenCV | cv2.circle () method

Python OpenCV cv2.cvtColor () method

Python - Move item to the end of the list

time.perf_counter () function in Python

Check if one list is a subset of another in Python

Python os.path.join () method