Waarom krijg ik “Pickle – EOFError: Geen invoer meer” bij het lezen van een leeg bestand?

| | | | | | | | | | |

Ik krijg een interessante foutmelding bij het gebruik van Unpickler.load(), hier is de broncode:

open(target, "a") .close() scoort = {}; met open(doel, "rb") als bestand: unpickler = pickle.Unpickler(file); scores = unpickler.load(); zo niet isinstance(scores, dict): scores = {}; 

Hier is de traceback:

Traceback (meest recente oproep laatst): bestand "G:pythonpenduuser_test.py", regel 3, in <module> ;: save_user_points("Magix", 30); Bestand "G:pythonpenduuser.py", regel 22, in save_user_points: scores = unpickler.load(); EOFError: Geen invoer meer 

Het bestand dat ik probeer te lezen is leeg. Hoe kan ik voorkomen dat ik deze fout krijg en in plaats daarvan een lege variabele krijgen?