Kun je een lijst maken van de trefwoordargumenten die een functie ontvangt?

| | | | | | | |

Ik heb een dictaat dat ik sleutel/waarden moet doorgeven als zoekwoordargumenten. Bijvoorbeeld..

d_args = {"kw1": "value1", "kw2": "value2"} example(**d_args) 

Dit werkt prima, maar als er waarden in het d_args dictaat staan die niet worden geaccepteerd door de voorbeeld-functie, het sterft duidelijk. Stel, als de voorbeeldfunctie is gedefinieerd als def example(kw2):

Dit is een probleem aangezien ik niet controle over het genereren van de d_args of de functie voorbeeld. Ze komen beide uit externe modules en voorbeeld accepteert slechts een deel van het trefwoord -argumenten uit het dictaat..

Idealiter zou ik gewoon doen

parsed_kwargs = feedparser.parse(the_url) valid_kwargs = get_valid_kwargs(parsed_kwargs, valid_for = PyRSS2Gen.RSS2) PyRSS2Gen .RSS2(**valid_kwargs) 

Ik zal het dict waarschijnlijk gewoon filteren uit een lijst met geldige trefwoordargumenten, maar ik vroeg me af: Is er een manier om pr ogrammatisch de zoekwoordargumenten weergeven die een specifieke functie nodig heeft?