Hoe kan ik JSON naar CSV converteren?

| | | | | | | | | | | | |

Ik heb een JSON-bestand dat ik naar een CSV-bestand wil converteren. Hoe kan ik dit doen met Python?

Ik heb geprobeerd:

import json import csv f = open("data.json ") data = json.load(f) f.close() f = open("data.csv") csv_file = csv.writer(f) voor item in data: csv_file.writerow(item) f.close() 

Het werkte echter niet. Ik gebruik Django en de fout die ik heb ontvangen is:

`file" object has no attribuut "writerow"` 

Ik heb toen het volgende geprobeerd:

import json import csv f = open("data.json") data = json.load(f ) f.close() f = open("data.csv") csv_file = csv.writer(f) voor item in data: f.writerow(item) # ‚Üê gewijzigd f.close() 

Ik krijg dan de foutmelding:

`volgorde verwacht` 

Voorbeeld json-bestand:

[{ "pk": 22, "model": "auth.permission", "fields": { "codename": "add_logentry", "name" ;: "Kan logboekinvoer toevoegen", "content_type": 8 } }, { "pk": 23, "model": "auth.permission", "fields": { "codename": "change_logentry", "name": "Kan logboekinvoer wijzigen" , "content_type": 8 } }, { "pk": 24, "model": "auth.permission", "fields": { "codename": "delete_logentry", "name" : "Kan logboekinvoer verwijderen", "content_type": 8 } }, { "pk": 4, "model": "auth.permission", "fields": { "codename": " "add_group", "name": "Can add group", "content_type": 2 } }, { "pk": 10, "model": "auth.permission", "fields": { "codename": "add_message", "name": "Kan bericht toevoegen", "content_type": 4 } } ]