Recursieve submap zoeken en bestanden retourneren in een lijst python

| | | | | | | | | |

Ik werk aan een script om recursief door submappen in een hoofdmap te gaan en een lijst op te bouwen van een bepaald bestandstype. Ik heb een probleem met het script. Het is momenteel als volgt ingesteld

voor root, subFolder, bestanden in os.walk(PATH): voor item in bestanden: if item.endswith(.txt") : fileNamePath = str(os .path.join(root,subFolder,item)) 

het probleem is dat de subFolder-variabele een lijst met submappen binnenhaalt in plaats van de map waarin het ITEM-bestand zich bevindt. Ik dacht eraan om eerder een for-lus voor de submap uit te voeren en me bij het eerste deel van het pad aan te sluiten, maar ik dacht dat ik het dubbel zou controleren om te zien of iemand daarvoor suggesties heeft. Bedankt voor je hulp!