Automatisch herladen van de python Flask-app bij codewijzigingen

| | | | | | | | | | | | | | | |

Ik ben aan het onderzoeken hoe ik een degelijke web-app met Python kan ontwikkelen. Omdat ik niet wil dat een aantal hoge-orde-structuren mij in de weg zitten, viel mijn keuze op de lichtgewicht Flask-framework. De tijd zal leren of dit de juiste keuze was.

Dus nu heb ik een Apache-server opgezet met mod_wsgi, en mijn testsite werkt prima. Ik wil echter de ontwikkeling versnellen routine door de site automatisch opnieuw te laten laden bij eventuele wijzigingen in py- of sjabloonbestanden die ik aanbreng. Ik zie dat eventuele wijzigingen in het .wsgi-bestand van de site herladen veroorzaken (zelfs zonder WSGIScriptReloading On in het apache-configuratiebestand), maar ik moet het nog steeds handmatig proppen (dwz extra regeleinde invoegen, opslaan). Is er een manier om veroorzaken herladen wanneer ik enkele py-bestanden van de app bewerk? Of wordt er van mij verwacht dat ik IDE gebruik die het .wsgi-bestand voor mij ververst?