Typische AngularJS-workflow en projectstructuur (met Python Flask)

| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |

Ik ben vrij nieuw in deze hele MV* client-side framework-razernij. Het hoeft niet AngularJS te zijn, maar ik heb het gekozen omdat het voor mij natuurlijker aanvoelt dan Knockout, Ember of Backbone. Hoe ziet de workflow er in ieder geval uit? Beginnen mensen met het ontwikkelen van een client-side applicatie in AngularJS en vervolgens hooken de back-end eraan toe?

Of andersom door eerst de back-end in Django, Flask, Rails te bouwen en er vervolgens een AngularJS-app aan te koppelen? doen, of is het uiteindelijk gewoon een persoonlijke voorkeur?

Ik weet ook niet zeker of ik mijn project moet structureren volgens de gemeenschapspraktijken van Flask of AngularJS?

Bijvoorbeeld , is de minitwit-app van Flask als volgt gestructureerd:

minitwit |-- minitwit.py |-- static |-- css, js, afbeeldingen, enz... `-- sjablonen | -- html-bestanden en basislay-out 

AngularJS-zelfstudie-app is als volgt gestructureerd:

angular-phonecat |-- app `-- css `-- img `-- js `-- lib `-- partiëlen `-- index.html |-- scripts `-- node.js server en testserver f iles 

Ik zou me een Flask-app op zichzelf kunnen voorstellen, en het is vrij eenvoudig om de AngularJS-app als ToDo List op zichzelf te zien, maar als het gaat om het gebruik van beide technologieën, weet ik dat niet begrijpen hoe ze samenwerken. Het lijkt bijna alsof ik geen server-side web-framework nodig heb als je al AngularJS hebt, een eenvoudige Python-webserver is voldoende. In de AngularJS-to-do-app gebruiken ze bijvoorbeeld MongoLab om met de database te praten met behulp van Restful API Het was niet nodig om een webframework aan de achterkant te hebben.

Misschien ben ik gewoon erg in de war, en AngularJS is niets meer dan een mooie jQuery-bibliotheek, dus ik zou het moeten gebruiken zoals ik jQuery zou gebruiken in mijn Flask-projecten (ervan uitgaande dat ik de AngularJS-sjabloonsyntaxis verander in iets dat niet in strijd is met Jinja2). Ik hoop dat mijn vragen enige zin hebben. Ik werk voornamelijk aan de back-end en dit client-side framework is een onbekend terrein voor mij.